Εκθέσεις Βιβλίου σε Κισσό και Τσαγκαράδα!

By About Books - 1:23 μ.μ.

Εκθέσεις και παρουσιάσεις τριών παιδικών βιβλίων θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες μέρες του Αυγούστου στο Πήλιο και συγκεκριμένα στον Κισσό και την Τσαγκαράδα.
Τα βιβλία τα οποία πρόκειται να παρουσιαστούν είναι :

«Ιστορίες για δειλούς και θαρραλέους» της Χρυσάνθης Τσιαμπαλή – Κελεπούρη και οι ημέρες παρουσίασης του βιβλίου της θα γίνουν την Παρασκευή 9 Αυγούστου, στις 20:00 στην πλατεία Αγίας Μαρίνας, στον Κισσό και το Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 20:00 στην πλατεία Αγίου Στεφάνου, στην Τσαγκαράδα.
«Πολίν» της Έλενας Χ. Στανιού και οι ημέρες παρουσίασης του βιβλίου της θα γίνουν την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στις 20:00 στην πλατεία Αγίας Μαρίνας στον Κισσό και το Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 20:00, στην πλατεία Αγίου Στεφάνου, στην Τσαγκαράδα.

«Οι διακοπές της Γαβριέλας» της Γιώτας Φώτου και οι ημέρες παρουσίασης του βιβλίου της θα γίνουν την Παρασκευή 30 Αυγούστου, στις 20:00 στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας, στον Κισσό και το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 20:00, στην πλατεία Αγίου Στεφάνου, στην Τσαγκαράδα.
Οι συγγραφείς θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους και θα αναπτύξουν δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά.
Συνδιοργανωτές των εκθέσεων αυτών είναι οι «Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ», οι «Εκδόσεις ΑΙΟΛΟΣ», ο «Τουριστικος και Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας» και ο «Αθλητικός Όμιλος Κισσού ‘’Ρήγας Φεραίος’’». 




  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια