Βραδιά για την Πανσέληνο στο Αρχαιολογικό Μουσείο

By About Books - 10:33 π.μ.

Με τον πιο όμορφο και φαντασμαγορικό τρόπο και με ελεύθερη ,για το κοινό, είσοδο, θα υποδεχτεί φέτος ο Βόλος την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο ,την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 ,στις 8.30 μ.μ. ,στον φιλόξενο αύλειο χώρο του "Αθανασάκειου" Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου ,ο οποίος, από παράδοση ,φιλοξενεί μοναδικές και ιδιαίτερα ποιοτικές εκδηλώσεις .
Μια τέτοια εκδήλωση ,που ,μάλιστα , τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και την έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου ,αντάξια του απαιτητικού κοινού του Βόλου , θα απολαύσουν όσοι τυχεροί βρεθούν, φέτος , στους φιλόξενους χώρους του Αρχαιολογικού Μουσείου , σε μια βραδιά μαγική ,γεμάτη μουσικές από την Ελλάδα και τον κόσμο, με θέμα το φεγγάρι και την Πανσέληνο ,υπέροχες ερμηνείες από εξαιρετικούς σολίστ, εικόνες ,ποίηση ,χορογραφίες , κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.
Σημειώνεται ότι στην Πανσέληνο του Αυγούστου το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανοίγει όλους τους Αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία της Ελλάδας ,με ελεύθερη, για το κοινό είσοδο.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 7.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη της συναυλίας ,με οικοδεσπότες τους Αρχαιολόγους της ΙΓ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, που θα συνοδεύσουν τους επισκέπτες σε μια περιήγηση στην Έκθεση του Μουσείου .

Αξιοσημείωτο είναι ότι ,φέτος την εκδήλωση του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου ,που, μάλιστα, θα παρουσιαστεί μια μέρα πριν ,την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 και στον Αλμυρό ( Αύλειος χώρος Παλαιού Γυμνασίου- ώρα 21.00 μ.μ.) ,προετοιμάζουν ,σε συνεργασία με την ΙΓ' ΕΠΚΑ, δύο πολυβραβευμένες και γνωστές σε όλη την Ελλάδα ,Εθελοντικές Οργανώσεις ,το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" Ελασσόνας και η "Εν Δράσει" Αλμυρού .  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια