Aρχίζουν τα βιωματικά σεμινάρια θεάτρου της «Πειραματικής Σκηνής»

By About Books - 9:07 π.μ.

Η «Πειραματική Σκηνή» οργανώνει και φέτος για έβδομη χρονιά τα βιωματικά σεμινάρια θεάτρου για
Στο τέλος του σεμιναρίου παρουσιάζεται μια θεατρική παράσταση από τα άτομα που συμμετέχουν σ’ αυτό, σαν επιστέγασμα των όσων μάθανε όλη τη χρονιά.


Οι προηγούμενες θεατρικές παραστάσεις των βιωματικών σεμιναρίων ήταν:

«Ένας ρόλος πολλές ερμηνείες», θεατρικοί μονόλογοι που παρουσιάζονταν με διαφορετικές ερμηνευτικές προσεγγίσεις, «Ο αφανισμός της Μήλος» του Γιάννη Ρίτσου, «Η ζωή είναι ωραία» των Κολοκοτρώνη - Λάσκαρη, «60» του Ευάγγελου Κάβουρα και «Όλα ανάποδα» των Μιχαήλ Ζώρα, Ιωάννη Δεληκατερίνη, Νικολάου Λάσκαρη, Μαρίζας Κελεσίδου και «Αχ! Έρωτα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου για πρώτη φορά και σε άτομα που έχουν ασχοληθεί με το θέατρο.

Ο θεματικός κύκλος με τον τίτλο «Στούντιο 1», θα αρχίσει την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και το σεμινάριο θα πραγματοποιείται στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας).
Η διδασκαλία του σεμιναρίου θα γίνει από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Πανταζή.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για τα «Θεατροταξίδια» που γίνονται κάθε Σάββατο και απευθύνονται σε παιδιά σχολικής ηλικίας και σε εφήβους. Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο: 6944388045

όλους όσους τους ενώνει η κοινή αγάπη για το θέατρο.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια