Το μεγαλύτερο ψηφιακό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα!

By About Books - 10:50 μ.μ.


       Η τεχνολογία πάει μπροστα, τα βιβλία θα έμεναν πίσω;  Πρόκειται για το Cosmobooks, το μεγαλύτερο ψηφιακό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα! Η Cosmote δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες των βιβλίων να εξοικειωθούν τώρα και με τα ηλεκτρονικά βιβλία! Το Cosmobooks διαθέτει πάνω από 3.700 ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), από περισσότερους από 70 σημαντικούς ελληνικούς εκδοτικούς οίκους!
       Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε όλα τα βιβλία της προτίμησής σας, από λογοτεχνία, εκπαιδευτικά, γενικών γνώσεων, μέχρι καλές τέχνες και επιστημονικά .. τα οποία με την σειρά τους μπορείτε να τα χωρίσετε σε υποκατηγορίες, ανάλογα με το είδος, τη γλώσσα, την ηλικία, τη γλώσσα πρωτοτύπου και το έτος έκδοσης που επιθυμείτε! Μην ξεχνάτε τη μεγάλη συλλογή από τα ηλεκτρονικά βιβλία που διατίθενται δωρεάν για να βοηθήσουν τον αναγνώστη να εξοικειωθεί με την ψηφιακή ανάγνωση! 

       Είναι η πρώτη φορά σας σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο; Πανεύκολο.. επιλέγετε το βιβλίο της προτίμησής σας, το βάζετε στο καλαθάκι σας και έπειτα χρεώνετε, τον λογαριασμό σας στην Cosmote (μόνο για συνδρομητές Cosmote), την πιστωτική σας κάρτα ή τον Paypal λογαριασμό σας και το e-book είναι δικό σας!
      Πρόκειται για ένα αρκετά πλήρες ενημερωμένο και εύχρηστο site. Δοκιμάστε το!


Χρησιμα link:



  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια