Διαγωνισμός για την Τελετή Απονομής του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης!

By About Books - 9:26 π.μ.


     Επ' ευκαιερία της απονομής του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, από κοινού με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τη Νεολαία, διοργανώνει έναν διαγωνισμό με θέμα: "Ειρήνη, Ευρώπη, Μέλλον: τι σημαίνει για σένα η ειρήνη στην Ευρώπη;"
     Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών (ομάδα 1), έφηβους ηλικίας 13-17 ετών (ομάδα 2), και νέους ενήλικες ηλικίας 18-24 ετών (ομάδα 3), που έχουν ιθαγένεια κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσχωρούσας χώρας ή υποψήφιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
   Οι συμμετέχοντες από την ομάδα 1 καλούνται να δημιουργήσουν ένα σχέδιο ή μια εικόνα για το θέμα του διαγωνισμού, με λεζάντα άμα χρειάζεται. Ενώ οι συμμετέχοντες  των ομάδων 2 και 3 καλούνται να απαντήσουν στην ερώτηση "Τι σημαίνει η ειρήνη στην Ευρώπη για σένα; " σε οποιαδήποτε από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής λήγει τα μεσάνυχτα της 25ης Νοεμβρίου 2012. Οι συμμετοχές θα πρέπει να υποβληθούν μόνον ηλεκτρονικά. Το έπαθλο είναι μια πρόσκληση συμμετοχής στο επίσημο πρόγραμμα της τελετής απονομής του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στο Όσλο, στις 10-11 Δεκεμβρίου 2012.

Χρήσιμα link:

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια