Bazaar βιβλίου στον Αγ. Ονούφριο

By About Books - 9:32 π.μ.

    Το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης « Ιωλκός» διοργανώνει το τρίτο Bazzar βιβλίου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγιο Ονούφριο, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
    Τα δυο προηγούμενα Bazaar βιβλίου σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και όσοι θελήσουν να επισκεφτούν τη φετινή διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία όλων των ειδών, όπως τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κοινωνικά, ιστορικά, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά βιβλία κ.ά. σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται.
    Τα βιβλία τα οποία θα εκτεθούν στο Baazar προέρχονται από προσφορές δημοτών και φίλων και θα διατεθούν προς πώληση με ένα συμβολικό αντίτιμο 1 - 5 ευρώ, στους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα τα έσοδα από το Baazar θα διατεθούν με τη μορφή τροφίμων και σχολικών ειδών, σε άπορες οικογένειες της περιοχής και «θέλουμε να πιστεύουμε, ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε έστω και σε μικρή κλίμακα να στηρίξουμε τις οικογένειες αυτές», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.
    Τα μέλη του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός» τονίζουν παράλληλα ότι «καθημερινά ενημερωνόμαστε για περιστατικά ατόμων ή οικογενειών οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην καθημερινότητά τους, αφού ακόμα και αυτό το μικρό εισόδημά τους συνεχώς συρρικνώνεται, είτε δεν υπάρχει καθόλου πλέον, λόγω απώλειας της εργασίας τους.     Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα αυτών των ημερών, καλύπτοντας σε πολύ μικρό βαθμό τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Γιατί ο εθελοντισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας».
   Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή παράδοση βιβλίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6978 873637 και 6948 235928.

Πηγή: www.taxydromos.gr

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια