Ψυχική Μπουγάδα - Τσεπερλίδου Κατερίνα

Φοράς το παλτό σου το καλοκαίρι;
Κρατάς μέσα σου πεποιθήσεις, αναμνήσεις, ενοχές, συνήθειες του χθες;
Μαζεύεις αντικείμενα, e-mail, υποχρεώσεις;
Είσαι γεμάτος από τοξικά συναισθήματα;
Βλέπεις ότι ο χρόνος σου δε σου φτάνει;
Συσσωρεύεις σκόνη στο σπίτι σου και στις σχέσεις σου;
Μήπως ήρθε ο καιρός να ελαφρύνεις;

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου Η Ευτυχία είναι Απόφαση, μας δίνει ιδέες για το πώς να ξεκαθαρίσουμε όσα έχουμε συσσωρεύσει στον εαυτό μας, στις σχέσεις μας, στα οικονομικά μας, στην εργασία μας, στο χώρο μας, στο χρόνο μας.
Αν απαλλαγούμε από τα παλιά, τα περιττά, τα τοξικά, από όσα μας σαμποτάρουν, θα κρατήσουμε μόνο όσα χρειαζόμαστε σήμερα και θα λειτουργούμε καλύτερα. Θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας και τις σχέσεις μας στο φουλ και να νιώθουμε περισσότερο ευτυχισμένοι. Το αξίζουμε.
Ένα βιβλίο-οδοστρωτήρας, που μας βοηθάει μέσα από μια γενναία μπουγάδα να ξεπλύνουμε τη σκόνη μέσα μας και έξω, ώστε να λάμψει η ουσία της ζωής μας.Πηγή: www.greekbooks.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα θεσπέσιο βιβλίο, που σε βάζει στη διαδικασία σκέψης, να αναθεωρείς θεωρίες που μέχρι τότε ήσουν απόλυτος και να καταλήγεις σε συμπεράσματα που δεν θα παραδεχόσουν ποτέ ότι είναι σωστά! Εμένα προσωπικά με βοήθησε να ξεπεράσω πολλά από τα άγχη και τις φοβίες μου και να δω τη ζωή μου μέσα από μια διαφορετική σκοπιά! Με έκανε πιο ολοκληρωμένο άτομο αφού έμαθα να βάζω συντεταγμένες στα θέλω μου! Με έκανε πιο "σωστό" άτομο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους! Ένα βιβλίο που δεν σου αρκεί να το διαβάσεις μια φορά μόνο.. αλλά ανατρέχεις να το διαβάσεις όποτε αισθάνεσαι αγχωμένος ή μπερδεμένος με τη ζωή σου! Διαβάστε το και θα με καταλάβετε!