«Μιλάμε για το βιβλίο»

By About Books - 2:00 μ.μ.

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον φιλόλογο Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε στη συχνότητα 102,5 στα Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο(www.magnesianews.gr και ακούτε ζωντανά το Ράδιο 1) κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.30. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Αυτό το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, μαζί μου στο στούντιο ο συγγραφέας-εκπαιδευτικός Τάσος Αγγελίδης – Γκέντζος. Ο καλεσμένος μου γεννήθηκε στην Κολονία και μεγάλωσε στην Καβάλα, όπου τελείωσε το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο.

Αποφοίτησε από το Φιλολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ με μαθήματα ειδίκευσης από τους τομείς της Κλασικής Φιλολογίας και της Μεσαιωνικής και Νεότερης Ελληνικής Φιλολογίας. Δίδαξε για χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σήμερα εργάζεται ως φιλόλογος στο Πρώτο Λύκειο του Αμερικανικού Κολεγίου “Ανατόλια”. Το πρώτο του μυθιστόρημα “Το Κουζλούκι και ο πάππος ο Τζότζος” κυκλοφόρησε το 2009, για να ακολουθήσει το 2011 το μυθιστόρημα "Ψυχές που δεν τις ζέστανε η αγάπη" - και στη συνέχεια το 2013 το μυθιστόρημα "Γλυκιά Εκδίκηση" και «Η διαφορετική Ελένη» από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή:24210-62024.

Σας περιμένω κοντά μας
Διονύσης Λεϊμονής

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια